Kerstconcert

“Have Yourself A Ratatouille Christmas”

 

Op zaterdag 15 december zal Zanggroep Ratatouille een sfeervol kerstconcert verzorgen in de Remonstrantse Kerk getiteld “Have Yourself A Ratatouille Christmas”. Een avondvullend programma vol met traditionele, grappige, ontroerende, bekende en minder bekende, maar bovenal sfeervolle kerstmuziek van over de hele wereld.

U wordt uitgenodigd mee te zingen met bekende kerstnummers. Ook heeft Ratatouille wat kleine verrassingen voor u in petto. Aarzel niet en bestel uw kaarten via deze pagina! Dan brengen wij u volledig in kerstsfeer!

Kaarten kosten €10,00 per stuk inclusief koffie/thee in de pauze.

Na afloop van het concert is het mogelijk om nog even na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Hiervoor kunt u gebruik maken van consumptiebonnen, deze zijn te koop voor €1,50 per stuk. U kunt deze mee bestellen, maar ze zijn ook op de avond te koop tegen contante betaling.

U kunt de kaarten en eventuele consumptiebonnen laten versturen of laten klaarleggen bij de kassa van de kerk, waar ze vanaf 30 minuten voor aanvang van het concert kunnen worden afgehaald. Laten meegeven aan één van de koorleden kan ook.

Het adres van de Remonstrantse Kerk is Hoflaan 39, 3134 AB Vlaardingen

Aanvang 19.30u, kerk open 19.00u.


LET OP: Bij verzenden wordt er €1 verzendkosten gerekend.

 

Bestelformulier

  Aantal kaarten à €10,00:

  Aantal consumptiebonnen à €1,50:

  U kunt de kaarten laten opsturen of laten klaarleggen bij de kassa van de kerk. Bij verzenden wordt er €1,00 verzendkosten gerekend. Laten meegeven aan een koorlid kan ook, vermeld dan aan wie de kaarten moeten worden meegegeven.

  Eventuele opmerkingen:

  Door op "Bestel" te drukken geeft u toestemming voor het verwerken van de ingevulde gegevens.
  Nadat u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u een mail met betaalinstructies.

  Wilt u de Ratatouille nieuwsbrief ontvangen klik dan hier.

   

  Reacties gesloten.