Ratatouille wint Gouden Anker!

Vol trots kijken we terug op ons optreden tijdens het korenfestival “Slag om het Anker” op 7 november j.l. in het Deltahotel te Vlaardingen.
We hebben 3x een halfuur heerlijk gezongen met veel kippenvel-momenten en we kregen lovende reacties van het publiek. Ook het kijken en luisteren naar de andere koren en het onderlinge contact was erg leuk.

Het was een enorme verrassing om te horen dat we bij de Publieksprijs 2de waren geworden die dag. We willen iedereen die op ons heeft gestemd dan ook heel erg bedanken!

Als klap op de vuurpijl hoorden we ’s avonds tijdens de prijsuitreiking dat we eerste waren geworden! In het juryrapport stonden lovende woorden: we werden geprezen voor onze meerstemmige harmonieën en de mooie presentatie van onze nummers. We ontvingen het Gouden Anker uit handen van burgemeester Bert Blase. Dat hij tevens onze beschermheer is, maakte het moment alleen nog maar mooier. Wat een mooie afsluiter van een geweldig leuke dag!

Het korenfestival “Slag om het Anker” werd voor de vijfde keer gehouden en er deden vijftien koren mee uit binnen- en buitenland. Het vrouwenkoor “Mixed Voices” dat ook onder leiding staat van Ana Mihajlovic en dat vorig jaar het Gouden Anker won, werd dit keer tweede. Gefeliciteerd dames! En grote complimenten voor Ana: ondanks dat ze ziek was, heeft ze deze dag twee koren gedirigeerd met dit mooie resultaat. Op naar volgend jaar!

IMG_3406

Hieronder een greep uit de velen enthousiaste reacties en persberichten.

IMG-20151111-WA0003_1_Sanna_Thin
IMG-20151111-WA0013_1_Sanna_Smoke1
IMG-20151111-WA0010_1_Ingrid_Perga
IMG-20151108-WA0007_1

Reacties gesloten.