Kerstconcert The Messengers en Ratatouille

nov 05

Op vrijdagavond 20 december 2019 organiseren gospelkoor The Messengers en Ratatouille een kerstconcert met als thema ‘What Christmas means to me’. Het concert begint om 20.00 uur in de Bethelkerk in Vlaardingen.

 

De betekenis van kerst

Zoals de titel van het concert aangeeft, staat deze avond in het teken van de betekenis van kerst. De koren zingen op hun eigen wijze over de betekenis van kerst, zowel in repertoire (gospel en pop/jazz) als in de uitvoering (met combo en acapella). De muzikale leiding ligt in handen van Julië van Burken (Messengers) en Ana Mihajlovic (Ratatouille).  Willy van Bree verzorgt de presentatie van deze avond.

 

Inzamelingsactie voor de Voedselbank

De koren willen samen met de bezoekers concrete invulling geven aan de kerstgedachte door spullen in te zamelen voor de Voedselbank. Bezoekers wordt gevraagd om persoonlijke verzorgingsproducten en houdbare etenswaren mee te nemen naar het concert. Deze worden overhandigd aan de Voedselbank Vlaardingen.

 

Kaarten bestellen via Ratatouille

Kaarten voor dit concert zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Dit is inclusief koffie/thee/limonade in de pauze. Kaarten zijn te bestellen via de koorleden van Ratatouille of via de mail: info@zanggroepratatouille.nl Daarnaast zijn kaarten verkrijgbaar aan de deur (mits niet uitverkocht).

 

 

BALK TOPfestival

okt 15

Nog eentje voor de agenda: tijdens het BALK TOPfestival op 9 november in De Doelen zingen we om 15.10 uur in de Arcadiszaal. Maar er zijn ook andere koren te zien en te horen. Dus zeker de moeite waard om dit festival te bezoeken. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Vlaardingen Vol-Uit

okt 15

Met maar liefst 115 zangers en zangeressen van 8 verschillende koren deden we zaterdag 12 oktober mee aan het Vlaardingen Vol-Uit festival met leuke workshops, variërend van ritmiek, improvisatie tot smartlappen. Het eindresultaat hebben we daarna aan een laaiend enthousiast publiek mogen laten zien. Moe maar voldaan kunnen we terugkijken op een mooie, lange dag. Foto: Renske Verbeek.

We mogen weer

sep 17

Het zangseizoen is weer begonnen en onze agenda raakt alweer aardig gevuld. Zo komen er optredens aan op diverse locaties en staat de kerst ook alweer voor de deur. Hou voor meer info de website en onze Facebook-pagina in de gaten.

Ook dit jaar mogen we weer meedoen met het BALK TOP-festival in de Doelen in Rotterdam op zaterdag 9 november. Wij zingen om 15.10. Info en kaarten via de website van het festival: https://www.balktopfestival.nl/index.php.

Huiskamerfestival

jul 12

Zaterdag 6 juli traden wij op tijdens het huiskamerfestival in Winkelcentrum Spaland.

Rooster RotjeKoor

jun 05

Nog 10 dagen, dan is het zover: Het RotjeKoor Festival!

Hieronder het handige “broekzakrooster”: print het uit en stop het in je zak.

Tijden RotjeKoor bekend

mrt 13

Zaterdag 15 juni a.s. doen we mee met het RotjeKoor festival. Wij staan  op de volgende lokaties:

13.00u     Paradijskerk – Nieuwe Binnenweg 25
16.00u     Bibliotheektheater – Hoogstraat 110

Klik hier voor alle info over deze muzikale dag.

RotjeKoor

feb 17

Tot onze grote vreugde kunnen wij laten weten dat we mogen meedoen aan het allereerste Rotterdamse Korenfestival ROTJEKOOR. Zet zaterdag 15 juni in de agenda; wij laten jullie nog weten hoe laat en waar in Rotterdam je ons kan horen en zien.

Tenor gezocht

jan 22

Kerst in Alexandrium

dec 19

Heb je ons kerstconcert gemist of kun je geen genoeg krijgen van kerstnummers? A.s zondag 23 december zingen wij tussen 15 en 16.30 uur 2x op het C&A/Hema-plein van Winkelcentrum Alexandrium.

We gaan weer beginnen!

aug 22

Jullie kunnen ons weer live zien op zaterdag 29 september tijdens de korendag in winkelcentrum De Loper in Vlaardingen. Wij zingen van 11.00 tot 11.20.

Hieronder het complete programma.

North Sea Round Town

jul 10

Zaterdag 7 juli zongen we in Alexandrium Shopping Center.

Foto’s Hielke Grootendorst.

Video’s Helden online

jun 24

Alle video’s van ons concert Helden staan nu op ons YouTube-kanaal. Kun je alles nog eens rustig bekijken. Tip: zet de afspeellijst Helden aan, dan zie je alle nummers achter elkaar. Video’s zijn gemaakt door IJsbrand Klok.

Bedankt!

jun 03

Geweldig!!!!
Wat waren jullie een fantastisch publiek! Bedankt voor alle complimenten en enthousiaste reacties. Onze oren gloeien ervan!

Ook zelf hebben we enorm genoten. Wat heerlijk dat onze muziek mensen zo kan raken.

Hieronder alvast wat eerste indrukken. Meer video’s en foto’s volgen. Kijk ook op onze Facebook pagina.

Helden menu

mei 18

Tip voor bezoekers van onze concerten op 1, 2 en 3 juni!

Gasterij Puur in Vlaardingen heeft speciaal voor bezoekers van ons Helden-concert een Helden-menu samengesteld voor 30 euro! Zo maak je er meteen een compleet avondje uit van. Uiteraard kun je ook van de kaart eten. Als je aangeeft dat je naar het theater gaat, houden ze er rekening mee qua tijd.

Burgemeester Vlaardingen beschermvrouwe Ratatouille

mei 04

Onze voorzitter Bob ging vandaag naar het stadhuis.
Het is nu officieel: Annemiek Jetten, Burgemeester van Vlaardingen, is onze Beschermvrouwe!
Welkom!

Ratatouille zingt op North Sea Round Town festival

mei 03

Zaterdag 7 juli zingen we tijdens het North Sea Round Town festival in het Alexandrium Shopping Center in Rotterdam!

Toegang is gratis. Zien we je daar? Zet het alvast in je agenda. Klik hier voor info.

 

Geslaagde workshop door vocal coach

apr 23

Zaterdag 21 april werden we gecoacht door zangpedagoog Harjo Pasveer.
Goede tips en veel inspiratie voor ons concert “Helden!”.
Het resultaat zien? Kom dan 1,2 of 3 juni naar de Stadsgehoorzaal Vlaardingen!

 

Repeititieweekend in de Biesbosch

apr 10

Afgelopen weekend hebben we grote stappen gezet in onze voorbereiding op ons concert “Helden!” tijdens ons traditionele repetitieweekend. Van zaterdagochtend tot zondagmiddag hebben we gezongen, gelachen, gedanst en veel opgestoken van een workshop podiumpresentatie. Hieronder een korte foto en video impressie van ons weekend.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Er zijn nog kaarten voor ons concert op 1, 2 en 3 juni.
Kijk snel op onze concertpagina.

Concertpagina online

feb 09

De concertpagina voor de “Helden!” concerten is vanaf nu online.

Klik hier.